Bedrijfsinformatie

Aannemersbedrijf Van der Vlist is al meer dan 15 jaar werkzaam in de bouw door heel Nederland. Van persoonlijke projecten voor onze particulieren klanten tot grote bouwprojecten van een diversiteit aan omvang. Wij ervoeren dat er vraag is naar het eenvoudig verkrijgen van beton tegen een scherpe prijs. Doordat onze webshop stap voor stap alles doorloopt zorgen we ervoor dat onze klanten met gemak en naar tevredenheid het beton kunnen bestellen. Wij zijn de spin in het web van de vele betoncentrales die we in Nederland hebben. Daarnaast delen we een diversiteit aan tips zodat we onze klanten voorzien van de beste informatie. Onze helpdesk is 24/7 per mail bereikbaar voor onze klanten.

De gedachte

Goed gereedschap en materiaal is het halve werk is de welbekende term in de bouw. Zo denken we ook over de kwaliteit van ons beton. Dat het daarbij gemakkelijk is om het beton te bestellen vinden wij heel normaal. Ook de mogelijkheid om onze klanten van persoonlijk advies te voorzien maakt ons nog meer enthousiast! Met BETONNU.nl dragen wij graag bij aan een mooi bouwproject.

Het team

Als particulier beton bestellen om zelf te storten is net zo goed mogelijk. We gaan ervan uit dat je de nodige kennis hiervan hebt om de storting zo goed mogelijk te laten verlopen. Om je nog even te helpen ter voorbereiding hebben we een checklist opgesteld die je kunt doorlopen zodat je niets vergeet. Heb je twijfels of vragen over het storten, bel ons gerust, wij staan voor je klaar.